STARTERS IN ...


"Serieuze woningnood voor mensen met een bescheiden inkomen..."
“Koopwoningen voor starters onbetaalbaar...”

Dit zijn zomaar wat kreten die we de laatste tijd veelvuldig horen en lezen in de media.

Voor Makelaars - Hypotheekadviseurs – Notarissen:

‘Starters in...’ is hèt nieuwe marktonderscheidend concept, waarin de starter op een professionele wijze wordt begeleid bij de aankoop van zijn eerste woning.

‘Starters in...’ heeft als doel; per gemeente een lokale/regionale makelaar, hypotheekadviseur en notaris samen te brengen om enkele keren per jaar een laagdrempelige startersavond te organiseren waarop starters op de woningmarkt zich uitgebreid en vrijblijvend kunnen oriënteren.

U kunt profiteren van de
 regionale marketingactiviteiten van de organisatie om de naamsbekendheid van ‘Starters in...’ te vergroten en haar leden te ondersteunen daar waar mogelijk.
 
‘Starters in...’ zoekt ambitieuze ondernemers die in hùn werkgebied/gemeente de exclusiviteit van dit concept willen claimen, waarbij hun eigen werkwijze, uitstraling en naam voorop staan. De aangesloten deelnemers zijn vrij om hun tarieven aan de cliënten te bepalen, maar geven hen wel een zeer duidelijk voordeel.

Door met uitermate aantrekkelijke en scherpe tarieven middels het concept ‘Starters in...’  te opereren, neemt u op de startersmarkt een belangrijke voorsprong op de concurrentie.

Voordelen:

Samen sterk, met "Starters in... " !!

Reacties naar:
info@marketingvoordemakelaar.nl

Wij sturen u dan verdere informatie toe en nemen contact op voor een vrijblijvende afspraak.

© "Starters in... " is een onderdeel van
marketing voor de makelaar PUNT nl